لیزر عروق واریس چیست؟

لیزر عروق واریس چیست؟
جراحی لیزر ورید واریسی روندی است که از حرارت لیزر برای از بین بردن وریدهای واریسی استفاده می­کنند. جراحی لیزر سبب انسداد و جمع شدن سیاهرگ واریسی شده و بافت اسکار را در داخل رگ تشکیل می­دهد.

یکی از مشکلاتی که بعضی از هموطنان ما دچار آن هستند بیماری واریس است. در مقاله‌ای به شکل مفصل توضیح دادیم که واریس چیست؟ همچنین روش‌های درمان را به شکل خلاصه شرح دادیم. اما امروز قصد داریم به شکل کامل به یکی از روش‌های درمان عروق واریسی بپردازیم. اینکه لیزر عروق واریس چیست؟ و آیا می‌توان عروق واریسی را با استفاده از لیزر از بین برد؟ کلینیک فوق تخصصی درمان واریس آماده است با بهترین تجهیزات پذیرای شما عزیزان باشد.

لیزر عروق واریس چیست؟

جراحی لیزر ورید واریسی روندی است که از حرارت لیزر برای از بین بردن وریدهای واریسی استفاده می­کنند. سیاهرگ­های واریسی به صورت سیاهرگ­هایی متورم و برآمده­ هستند که روی ران و ساق پا مشاهده می­شوند. لیزر دستگاهی است که یک باریکۀ تابش به شکل نور را ارسال می­کند.

جراحی لیزر سبب انسداد و جمع شدن سیاهرگ واریسی شده و بافت اسکار را در داخل رگ تشکیل می­دهد. این اتفاق سبب انسداد سیاهرگ خواهد شد. سپس خون از طریق سیاهرگ­های مجاور جریان پیدا می­کند.

 

چرا ممکن است به لیرز عروق واریسی نیاز داشته باشیم؟

در صورت درد، قرمزی یا التهاب (تورم) عروق واریسی، پزشک فوق تخصص عروق به شما جراحی لیزر را پیشنهاد خواهد کرد. همچنین، اگر پوست روی عروق واریسی شما تحریک شده باشد، جراحی با لیزر توصیه خواهد شد.

سیاهرگ­های واریسی معمولا یک معضل جدی پزشکی را به وجود نمی­ آورند، اما می­توانند دردناک باشند.

 

خطرات جراحی لیزر درون رگی سیاهرگ واریسی کدامند؟

همۀ جراحی­‌ها می­توانند خطراتی داشته باشند. برخی از خطرات احتمالی جراحی لیزر سیاهرگ واریسی عبارتند از:

  • تورم
  • درد روی سیاهرگ
  • خونریزی
  • کبودی
  • آسیب به عصب
  • قرمزی یا تورم (التهاب) سیاهرگ
  • لخته­‌های خونی
  • تغییرات رنگ پوست روی سیاهرگ درمان شده
  • سوختگی

 

چگونه باید برای لیزر لیرز عروق واریسی آماده شوم؟

پزشک فوق تخصص عروق این روند را برای شما شرح می­‌دهد. هر سوالی که دربارۀ این روند دارید را از او بپرسید.

ممکن است از شما خواسته شود تا یک فرم رضایتنامه را برای انجام این روند امضا کنید. فرم را به دقت مطالعه کرده و در صورت وجود هر ابهامی سوال بپرسید.

پزشک سوالاتی را دربارۀ سوابق پزشکی شما خواهد پرسید. همچنین ممکن است به آزمایش خون یا سایر آزمون­های تشخیصی نیاز داشته باشید.

اگر سابقۀ اختلالات خونریزی دارید، به پزشک خود اطلاع دهید. در صورتی که داروهای رقیق کنندۀ خون، آسپیرین، ایبوپروفن یا داروهای تاثیرگذار بر انعقاد خون را مصرف می­کنید، حتما به پزشک خود اطلاع دهید.

اگر نسبت به هر گونه دارو، لاتکس، چسب، مواد حاجب، و داروهای بیهوشی (موضعی و عمومی) حساسیت یا آلرژی دارید، به پزشک خود بگویید.

دربارۀ همۀ داروهایی که مصرف می­کنید به پزشک خود اطلاع دهید. این شامل داروهای با و بدون نسخه می­شود. به علاوه، این می­تواند شامل ویتامین­ها، گیاهان دارویی و سایر مکمل­ها باشد.

قبل از این روند باید برای 8 ساعت از خوردن و آشامیدن بپرهیزید.

ممکن است به داروی آرام­بخش (مسکن) نیاز داشته باشید.

با کسی هماهنگ کنید که بعد از این روند شما را به منزل برساند.

پزشک شما می­تواند دستورالعمل­های دیگری برایتان داشته باشد.

 

منبع:

  • دانشگاه جان هاپکینز
مقالات مرتبط

در صورتیکه مطلب فوق مورد رضایت شما بود، آن را به اشتراک بگذارید و در افزایش میزان آگاهی جامعه سهیم باشید: